вторник, 17 март 2015 г.

Ман Сити в решаващ дуел срещу "каталунците"

Манчестър Сити излиза в решаващ дуел срещу испанския гранд Барселона за място на 1/4 финалите на Шампионска лига.



Луис Суарес поднесе неприятна изненада на "гражданите", след като успя да вкара две попадения във вратата им при първата им среща от 1/8 финалите на стадион "Етихад". 

Барселона ще посрещнат спокойни и уверени Манчестър Сити на "Камп Ноу", след като успяха да си издействат комфортен аванс след 1-2 на "Етихад".

Очакванията за предстоящата среща са ясни, като гостите в случая нямат почти никакъв шанс да продължат напред. Показателни са и коефициентите за това Ман Сити да продължат напред, като това обстоятелство се предлага при коефицеинт от 11.00.

 "Каталунците" нямат празен ход в последните няколко седмици. Отбора за последно надигра лесно слабака Ейбар с 0-2 и оглавява временното класиране в Примера Дивисион.

За домакините в игра няма да видим само контузените Томас Вермален и Бускетс, но пък за тяхна сметка в игра се завръщат Дани Алвеш и Алба. Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес със сигурност ще получат титулярна позиция в състава и ще бъдат едни от основните действащи лица.

Манчестър Сити не са в кондиция. Отбора дори загуби в последния кръг от Висшата Лига от Бърнли, което бе най-малко очаквания резултат от кръга.

Клиши пропуска със сигурност, но за други футболисти няма информация.

Очаква ни интересен и динамичен мач, в които няма начин да не видим поне 3 гола.

0 коментара:

Публикуване на коментар