понеделник, 19 октомври 2015 г.

Трудна визита за Челси в Киев

Челси гостува на Динамо Киев в ключова среща от третия кръг на груповата фаза в Шампионска лига.

Лондончани се нуждаят от задължителен успех при тази визита, в противен случай шансовете им за класиране до 1/16 финалите на турнира рязко ще намалеят.

В група G, отборите на Динамо Киев и Порто оглавяват класацията с равен брой от по четири точки, Челси е на трето място с три точки, и последен е отбора на Макаби Тел Авив, които нямат нито една точка в актива си.

Динамо Киев започнаха надпреварата с равенство срещу Порто, а в изминалия кръг като гости успяха да надиграят Макаби Тел Авив. Във висшата лига на Украйна, Динамо Киев допуснаха прекия им конкурент Шахтьор да ги изравни по точки, след като в зрелищно дерби Шахтьор ги разгроми насред Киев с 0-3.

Челси от друга страна спечелиха трите точки у дома срещу Макаби Тел Авив, но в последния кръг отстъпиха пред Порто като гости с 2-1. В английската Висша лига отбора не играе добре и след изиграни девет кръга заема едва 11-та позиция. В последния кръг през уикенда Челси се наложиха макар и трудно с 2-0 над предпоследния Астън Вила, с което записаха третата си победа от началото на сезона.

Всякакъв резултат освен победата би означавал за Челси връщане в Лига Европа, което не говори никак добре за уменията на старши треньора им Моуриньо. От друга страна Динамо Киев ще се борят здраво у дома и задачата на гостите ще е изключително трудна.

http://futbolniprognozi365.com/efbet/

0 коментара:

Публикуване на коментар