понеделник, 14 септември 2015 г.

Манчестър Сити ще стартира с победа над Ювентус

Манчестър Сити приема Ювентус на Емиратс Стейдиъм в среща от група “D” на Шампионската Лига. Двубоя е с начален час 21:45 часа във вторник – 15.09.2015г., а главен съдия на мача ще бъде Дамир Скомина от Словения.

Манчестър Сити продължава победната си серия през този сезон. Гражданите спечелиха с 1:0 гостуването си на Кристъл Палас през уикенда. Победата бе пета поредна за гражданите във Висшата Лига, а по-любопитното е че те дори не са допускали гол във вратата си тези мачове. Сега за тях предизвикателството се нарича Шампионска Лига, където успехите в последните години все им се изплъзват. За съжаление на Мануел Пелегрини, най-добрия му играч – Серхио Агуеро е с контузия. Аржентинеца бе ударен лошо в коляното срещу Кристъл Палас и няма да бъде готов за двубоя с Ювентус. Неговото място ще заеме новото попълнение Кевин Де Бройне, а Манчестър Сити ще прибегне до услугите само на един нападател в лицето на Вилфред Бони. Заради травми двубоя пропускат още Фабиан Делф и Пабло Сабалета, докато Самир Насри и Фернандиньо са под въпрос.

Ювентус не може да се похвали със същия старт като на предстоящия си съперник. Старата госпожа спечели само точка от първите си три мача в Серия А, а през уикенда не можа да победи Киево у дома – 1:1. Лошия старт на сезона за бианконерите се дължи донякъде и на многото нови футболисти в състава. Срещу Манчестър Сити, дебют като титуляр се очаква да направи и привлечения наскоро Хуан Куадрадо. Бившия футболист на Челси ще стартира за сметка на Клаудио Маркизио, който получи контузия срещу Киево и няма да може да се възстанови навреме за гостуването на Итихад Стейдиъм. В стартовия състав на Макс Алегри ще се завърне Джорджо Киелини, който ще заеме мястото на Андреа Бардзали като партньор на Леонардо Бонучи в центъра на защитата. Очаква се и Марио Манджукич да стартира като титуляр за сметка на някой измежду Алваро Мората и Пауло Дибала.
  
Манчестър Сити се намира в прекрасна форма от началото на сезона. Гражданите трупат победа след победа, а кампанията в Шампионската Лига започва срещу неубедителния Ювентус. Бианконерите загатнаха за сериозни проблеми в мачовете им досега и трудно ще успеят да се противопоставят на летящия високо през този сезон Манчестър Сити. 

Прогноза Манчестър Сити - Ювентус: Манчестър Сити

0 коментара:

Публикуване на коментар