неделя, 18 август 2013 г.

Никакви проблеми за Челси срещу Хъл

Хъл Сити се размина само с 2-0 при първото си гостуване от новия сезон на Челси.

Челси под ръководството на своя стар-нов треньор Жозе Моуриньо не изпита никакви проблеми срещу гостуващия тим на "тигрите" от Хъл Сити. Двубоя започна под овациите на синята агитка, която истински приветстваше Жозе на Стамфорд Бридж.

снимка Winner.bg


След дузпата не мина много време и в тринадесетата минута, Оскар Кардозо вкара красив гол в стил "ала Жозе". Еден Азар и Кевин Де Брюн помогнаха на младия бразилец, който след като преди това изпусна близо три пъти да вкара накрая се разписа.

Следващия гол бе дело на легендата в Челси - Франки Лампард, който също изпусна над пет чисти положения, но в крайна сметка се реваншира с красив далечен удар от над 30 метра, образува интересна парабола и Макрегър остана безпомощен във въздуха, когато кълбото премина очертанията на вратата му!

Очакванията бяха за поне още две попадения, но Хъл Сити успяха да се съхранят и не допуснаха да се превръщат в боксова круша дори и от Челси на Стамфорд Бридж. Хъл Сити не показаха лош футбол, но просто в този първи мач с Жозе Моуриньо отпред и тази публика нямаха никакъв шанс. Букмейкърите според мен грешат, като са определили Хъл Сити за един от отборите с най-малко шанс за оцеляване в елита! Хъл Сити ще оцелеят, а Челси може би ще станат шампиони! Най-интересното предстой!

0 коментара:

Публикуване на коментар