вторник, 16 юли 2013 г.

Слован Братислава - Лудогорец, Онлайн, 17.07.2013

Проследи онлайн Слован Братислава - Лудогорец
Един от най-вълнуващите мачове тази сряда несъмнено е сблъсъка от Шампионска лига между отборите на Слован Братислава и Лудогорец.

Слован Братислава - Лудогорец ще се изиграе на 17 юли 2013 година от 21:15 часа на националния стадион "Пасиенки" в столицата Братислава. Двубоя можете да играете онлайн, на живо в сайта на Bet365.com или като натиснете директно ТУК.

Шампиона на България - Лудогорец попадна на сравнително труден съперник в лицето на Слован и този първи мач, далеч от дома ще се окаже труден и решаващ за по-нататъшното бъдеще на отбора в предстоящия сезон на Шампионска лига.

Това е втори кръг от турнира, и тук отборите имат възможността да влезнат директно в групите на престижната надпревара.

Слован Братислава са действащия шампион на страната, след като успяха да сложат край на господството на Жилина - един отбор с постоянно участие в Шампионска лига през последните години. Слован често успяваха да стигнат до максимум втора или трета позиция, което обстоятелство не им бе достатъчно за игра тук, но тази година късмета е с тях. Слован не показват добра статистика за изминалите няколко мача, регистрирайки цели четири загуби при само една победа.

Лудогорец спечелиха драматично втората си поред титла в България и сега ще трябва да покажат уменията си и в Шампионска лига. Последния опит на отбора в Шампионска лига не бе много хубав, когато Лудогорец загубиха и в двете срещи от Динамо Загреб. Последните срещи на отбора от изминалите контроли не изминаха добре и не спечелиха нито един мач, но това не означава, че нямат своя шанс за победа в Братислава!


Подкрепете се за срещата Слован - Лудогорец със 100 процентов бонус в Bet365 до 100 лева! Направете срещата още по интересна и изпозлвайте безплатните средства от бонуса! Само в Bet365.com

0 коментара:

Публикуване на коментар