вторник, 9 юли 2013 г.

Ботев Пловдив - ФК Астана, Лига Европа, Реванш, Онлайн 11.07.2013

Ботев Пловдив приема ФК Астана в Пловдив в мач реванш от турнира Лига Европа. Срещата е от първия предварителен кръг, като в първия двубой в Казахстан "канарчетата" постигнаха ценна победа и сега водят с 1-0 в тяхна полза.

Ботев Пловдив - Астана 20:30 часа, 11 юли 2013

Двубоя ще се изиграе на стадион Христо Ботев под "Тепетата", а билетите вече са почти на привършване. Очаква се многобройната публика на Ботев да е по терените и да подкрепи любимия отбор по пътя му в Европа.

Коефициентите на водещия букмейкър Bet365 за срещата определя Ботев Пловдив като фаворит в мача с 1,65 коефициент за тяхната победа, докато за победата на ФК Астана се предлагат коефициенти над 4,50.


В Bet365 ще можете да проследите мача онлайн на живо, като в допълнение ще имате на разположение над 90 различни опции за залог!

Ботев Пловдив нямаше да играят в Лига Европа, тъй като приключиха изминалия сезон на място не позволяващо участие в турнира, но благодарение на проблемите в лагера на ЦСКА, "Канарчетата" взеха тяхното място. Засега отбора се представя прекрасно и по-никакъв начин не излага ЦСКА. Може да нямат много изяви на евросцената, но ясно видяхме че не се притесняват да играят и дори на чужд терен без сериозна подготовка взеха трите точки. Без голмайстора на отбора отново се намери кой да вкара на Астана. Отбора разполага с много качествени играчи в лицето на Дяков, Иршак, Цветков и други, който имат силата да ни зарадват и да гледаме поне още няколко срещи на отбора в турнира.

Астана не са за подценяване. В момента играят в разгара на Казахстанската Висша Лига и  са на второ място, но с претенции да изместят водача. Напоследък се забелязва лек спад в играта на Астана и отбора допусна три поражения за изминалите пет мача, като Ботев Пловдив ги хвана точно в този техен спад. Сега в България едва ли ще им е лесно и смятам, че ще загубят двубоя!
Вземи 100 лева бонус за Ботев Пловдив - Астана сега от банера
Гледайте Ботев Пловдив - Астана онлайн, заедно с много други мачове от Лига Европа и Света на спорта - Само в Bet365!

0 коментара:

Публикуване на коментар