събота, 25 май 2013 г.

Римското дерби Рома - Лацио, 26 май 2013, Стадион "Олимпико"

Рома - Лацио
Рома - Лацио, Онлайн 26 май от 19:00 часа в Bet365
Футболните първенства са към своя край, но в Италия предстой още един интересен сблъсък, преди са се обяви окончателно края на сезона. В Рим, на стадион "Олимпико", един срещу друг ще се изправят отборите на Рома и Лацио в зрелищна битка за Купата на Италия.

И двата отбора не постигнаха нищо запомнящо се през сезона, освен това, че имаха шанс да се класират на някое от местата даващо право на участие поне в Лига Европа. След последния 38-ми кръг в Серия А, Рома и Лацио завършиха точно един след друг, точно след последния отбор, който се класира за Лига Европа.

Сега обаче един от двата отбора ще осмисли сезона, и това ще бъде отбора, който ще спечели предстоящата надпревара! Лацио са фаворити, макар че Рома са в малко по-добра игрова форма. Статистиката показва, че Лацио притежават малко повече победи над кръвния си съперник в лицето на "вълците", но пък Рома печелят повече пъти в последните няколко години при преките сблъсъци между тях.

Очаква се сериозен наплив на фенове, сериозна подкрепа и за двата отбора и сериозен футбол! Крайния победител вероятно ще ни изненада, тъй като не вярвам някой категорично да се наеме и да прогнозира подобен финален мач, както този особено и дерби!

В букмейкъра Bet365 ще имате възможност да изгледате на живо, пряко срещата от 19:00 часа, като предаването е с чиста картина и ясен звук, без нито една реклама!

Най-много залози се наблюдават за голове в мача, тъй като е пословична атаката и на двата тима и последните резултати често са приключвали при над 2,5 или повече гола, а коефициента за това в букмейкъра Bet365 e в размер на почти 2,00, което не е за изпускане!

0 коментара:

Публикуване на коментар