събота, 4 май 2013 г.

ЦСКА - Ботев Пловдив 04 май 2013, 19:30 часа Онлайн

CSKA_Sofia_logo.svg.pngЦСКА - Ботев Пловдив

19:30 часа, пряко по ТВ7 и онлайн в Bet365



Днес е последния мач от 25-тия кръг в А група, в който ще се изправят отборите на ЦСКА и Ботев Пловдив. И двата отбора има какво да спечелят и какво да загубят от този мач, затова ще се играе на пълно обороти и ще гледаме едно истинско зрелище от 19:30 часа днес на 04 май.

Гостите водяс със съвсем малка преднина ЦСКА, но сега са в неизгоден момент като гости на Армията, а както знаем тук Ботев не играе никак успешно. Последните мачове нямат нито една спечелена точка, а сега според важността на срещата може и да не спечелят отново нищо.

 ЦСКА обаче има какво да спечелят и ще търсят задължителна домакинска победа. При победа, червените ще изпреварят с една точка Ботев Пловдив, а след това им остават два лесни мача от първенството и сезона може да бъде спасен с едно трето място и участие в Лига Европа.

Ботев не са фаворити, но пък няма как да не отбележим, че играят много по-добре от ЦСКА, а и напоследък спечелиха повече точки от днешния си съперник.

Радуканов отново ще експериментира с Камбуров в предни позиции. Игнасио пък ще е аут, заради слабата игра в изминалия кръг, Спас Делев ще е титуляр, а Мишел Платини отново ще търка резервната скамейка.

При Ботев Пловдив Мъри няма проблеми, ще играе така, както бяха построени и при последната им победа, така че шансове имат и двата отбора. Равенството е един добър резултат, но какво ще се случи ще разберем довечера!

Не пропускайте срещата, вижте десетките различни опции в Bet365, за голове, азиатски хендикап и много други, както и опциите за онлайн проследяване на ЦСКА - Ботев Пловдив!

0 коментара:

Публикуване на коментар