петък, 29 март 2013 г.

Гледай на живо Локомотив София - Лудогорец, Виж всичко преди срещата в Своге


Локомотив София – Лудогорец,

Гледай онлайн, на живо, проследи срещата тук

31.03.2013, 15:45 часа

Локомотив София приема на градския стадион в Своге Лудогорец в мач от поредния XIX кръг на родната "А" група. Мястото на срещата е Своге, тъй като от щаба на „шампионите” изразиха негативно желание, да играят на лошия терен в София, а и от БФС определиха всички домакински мачове на Локомотив София до края на сезона да се играят точно там.
Лудогорец продължават да оглавяват временното класиране, но вече разликата им с Левски е намалена до само две точки. Освен това головата разлика между Лудогорец и Левски е много малка, и възможността някой от двата отбора да победи по точки е голяма. Локомотив София са преодолим съперник, но моментното им състояние  точно над чертата на изпадащите отбори, ще ги превърне в един опасен отбор, който ще даде всичко от себе си за да спечели максимума. Всяка една точка от сега до края на шампионата ще е решаваща за съдбата на „железничарите”, затова не бива да се подценяват. 

Топ нападателя на Лудогорец, Емил Гъргоров е наясно със ситуацията, и предвижда тежък мач, макар че и за Лудогорец всяка една точка може да се окаже решаваща. Както знаете, шампионите от Разград загубиха доста ценни точки за последните два кръга и пореден неуспех ще ги измести директно от първото място. Терена в Своге е с една идея по-добър от този в София, но като цяло няма да е никак удобен на шампионите и ще даде предимство на Локомотив София, които са свикнали да играят на подобно място. Емил Велев дори е супер доволен от избора на БФС и се надява на поне точка в това истинско дерби. „Кокала” самодоволно заяви, че стадиона в Своге е лицензиран, затова няма нужда от много приказки и обяснения. 

Не пропускайте всички различни опции, както и да проследите на живо срещата в Bet365! Кой кого? Локомотив София или Лудогорец, виж коефициентите, избери най-доброто предложение!

0 коментара:

Публикуване на коментар