неделя, 24 март 2013 г.

Дания - България, Онлайн на живо, Гледай Квалификациите от Мондиала

Гледайте непременно онлайн на живо предстоящия мач между Дания и България в група В на квалификациите за Световното по футбол! 

В Копенхаген нашите момчета ще трябва да се справят с коравия съперник Дания и да постигнат невъзможното, като спечелят тази среща и запишат нови три точки в актива си!

България е с реален шанс за участие на това Световно, което ще се изиграе в Бразилия през 2014! Намираме са на второ място в класирането, като сме дори много близо и до първия Италия, когото ако късмета е на наша страна можем и да преодолеем! Видяхме, че не са това страшилище за което се смятат и в София направихме един равностоен мач завършил 2-2.

Дания са може би един от основните фаворити също, тъй като се забеляза силна игра от тяхна страна в последния им мач срещу Чехия като гости, където бяха безапелационни при победата с 0-3!

Групата на Дания вероятно ще се състой от следните футболисти, повечето от тях имена в Европейския футбол. Това са Дани Агер, Мартин Поулсен, Соу Ериксен, Стокхолм, Крон-Дели, Шмайхер, Фишер, Ромедал и други.

България пък ще излезнат с абсолютно същия състав, като единствения нов ще е Станислав Манолев.

Очаква ни труден мач, а в Дания стадиона ще е пълен. По непотвърдена информация над 15 000 билета вече са продадени, а от наша страна едва ли ще има и 10 % от това число като публика, а знаем, че публиката е 12-тия играч за всеки един отбор!

Дания - България 0-1, това е за мен резултата от този мач, но нека първо гледаме срещата и видим какво са ни приготвили двата отбора!

Гледайте Дания - България онлайн, на живо тук, проверете и топ коефициентите за срещата, възползвайте се и от 100% бонус до 100 евро при първа регистрация!

0 коментара:

Публикуване на коментар