вторник, 5 март 2013 г.

Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Шампионска лига Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид, 05 март 21:45
Благодарение на гола си на чужд терен, домакините излизат за този двубой с едни гърди пред съперника си. Въпреки това, обаче трудно можем да кажем, че Юнайтед, е фаворит в този двубой, тъй като един гол на чужд терен в съвременния футбол не, е гаранция за успех, особено срещу един от най-силните отбори в света, така, че ако искат да си гарантират участието в следващата фаза на турнира, „червените дяволи” ще трябва да направят много повече от това да запазят вратата си суха цели 90 минути.

 Едва ли има трезво мислещ човек, който разбира от футбол и да смята, че Юнайтед би имал някакъв шанс за успех с подобна тактика, която позволя на футболисти като Кристиано Роналдо и Шаби Алонсо да правят каквото си искат с топката. Сигурен съм, че и сър Алекс Фъргюсън, е наясно с факта, че прибирането на целия отбор в глуха защита би довело по-скоро до провал, отколкото до успех, така, че във вторник вечер със сигурност ни очаква едно истинско зрелище между два от най-великите отбори в историята на европейския футбол.

Манчестър Юнайтед влиза в мача с леко предимство пред Реал Мадрид, но за сметка на това гостите ще подходят към двубоя с много по-голямо самочувствие, предвид факта, че през изминалите дни успяха да победят вечния си съперник Барселона в два поредни двубоя, нещо, което не се бе случвало от ерата на „Ел Галактико”.

Реал Мадрид едва ли биха искали да помрачат радостта си с толкова ранно отпадане от турнира.

Домакините нямат сериозни кадрови проблеми и единствения отсъстващ от състава им ще бъде Фил Джоунс, който ще пропусне двубоя поради травма. В същия момент гостите ще бъдат в пълен състав и ще могат да разчитат на цялото си съзвездие в лицето на Роналдо, Ди Мария, Бензема, Алонсо, Рамос и т.н.

Определено това, е един от най-трудните двубои за прогнозиране и едва ли има човек, който ще Ви даде категорична прогноза за крайния му изход. Едно нещо, обаче, е сигурно – ще станем свидетели на доста резултатен двубой.

Гостите ще се хвърлят в атака от самото начало и при едно евентуално попадение ще принуди домакините също да търсят попадение на всяка цена. Така, че възможно най-сигурната прогноза за този двубой, е и двата отбора да отбележат гол.

Участвайте на живо в Bet365, вземи безплатен залог и 100% бонус за Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид!

0 коментара:

Публикуване на коментар