събота, 2 март 2013 г.

Черноморец – Левски, Онлайн на живо

Черноморец – Левски

Черноморец приема на своя стадион "Лазур" в град Бургас отбора на Левски. Двубоя е един от най-очакваните тази неделя, и е от поредния шестнадесети кръг на българската А група.

Черноморец не успяха да победят в първата им среща отбора на Левски и възпитаниците на Херо отстъпиха пред Левски макар и с малка разлика от един гол. Левски можеха и да не успеят да ги победят, но както знаем, в София по принцип винаги имат късмет!

Сега за днес отново Левски са фаворити за спечелване на този мач, като букмейкърите оценяват техните шансове за да си тръгнат с трите точки от Бургас на едва 1,50, а по последни данни коефициента още продължава да пада. Затова Черноморец да е победител в мача пък, повечето компании приемащи залози са скептични, позволявайки си коефициент над 5,60.

Черноморец се намират на едва шеста позиция в А групата, но пък останалите пред тях отбори водят с малко точки разлика и три точки в актива им, би ги изстреляло доста напред - в смисъл поне две места или четвърто място във временното класиране.

Последния мач от 2012 година срещна Черноморец с отбора на Христо Стоичков, в мач, в който Черноморец отстъпиха с един на нула. Напоследък обаче играят доста добре, и могат да опитат някой изненада. За днешното дерби в игра няма да можем да видим само Поре и Юсуф Уатара, а заедно с тях разбира се остава и Паланков, който отнесе наказание. Лорис Арно ще изиграе своя дебют днес. Футболиста идва от френския тим на Париж Сейнт Жармен и надеждите са той да се превърне в една от звездите на Черноморец.

Левски идват само и единствено за победата! Сините няма какво да крият и тяхната цел е само една - спечелване на титлата в А група! Имат своя шанс, просто не трябва да го изпускат! Победата е задължителна за Илиан Илиев и компания, така че не случайно букмейкърите определят коефициент от 1,50 за победа при гостуване! Старши треньора на Левски днес няма да може да бъде до момчетата си, и ще наблюдава мача отстрани, тъй като поради бурния си нрав е с наказание. Гари Родригес ще влезе за своя първи мач със синята фанелака, Карвальо е в отлична форма и ще води атаката на Левски, и единствения проблем остава контузения Даниел Димов!

Не пропускайте това дерби! Гледайте на живо Черноморец - Левски в Bet365

0 коментара:

Публикуване на коментар