петък, 1 март 2013 г.

Гледай Славия - Ботев Пловдив На живо, Виж всичко преди мача днес

Славия - Ботев Пловдив : На живо днес от 15:30 часа!

 Не пропускайте двубоя Славия - Ботев Пловдив, гледайте на живо срещата днес тук!

Славия и Ботев ще дадат начало на пролетния полусезон на родната А група. И двата отбора проведоха сериозна зимна подготовка в чужбина и подсилиха съставите си с качествени попълнения, от които ще се очаква да допринесат сериозно за постигането на целите, които са си поставили и двата отбора.

Белите се подсилиха с футболисти с дългогодишен опит по родните терени, като Тодор Янчев, Тодор Колев, Галин Иванов и Димо Атанасов, докато жълто-черните от Пловдив се ориентираха към чуждестранния пазар и на „Колежа” пристигнаха предимно футболисти подвизаващи извън пределите на България, но за сметка на това някои от тях са бивши национали – Веселин Минев и Борис Галчев, на които обстановката по родните терени в никакъв случай не им, е чужда.

Освен с футболисти, двата отбора се подсилиха и с нови треньори – Велислав Вуцов се завръщана кормилото на „Овча Купел”, а Станимир Стоилов се завръща в родното първенство начело на Ботев след няколко месечен престой в кипърското първенство начело на Анортозис.

Докато за Вили Вуцов обстановката на „Овча купел” му, е до болка позната, то Станимир Стоилов ще направи дебюта си като треньор на Ботев в А група. Наставникът на гостите няма сериозни кадрови проблеми и ще може да разчита на оптималния си състав за тази среща, докато за треньора на белите, ситуацията, е далеч по-сложна и трудна за решаване, тъй като няма да може да разчита на 6-7 от основните си футболисти – Павле Попара, Емил Петров, Георги Петков, Богомил Дяков, Акиоши, Мацуй, Чавдар Янков, Тодор Колев и Николай Дюлгеров.

Предвид многото проблеми в състава на домакините и различните приоритети, които преследват в шампионата, смятам, че Ботев ще успее да вземе победата в този двубой и да добави нови три точки към актива си, които да му помогнат в борбата с останалите отбори, които преследват местата даващи право на участие в евротурнирите. Славия ще насочи силите си към турнира за купата на България, където главната им цел, е да спечелят трофея, с който даотбележат 100-годишнината от създаването си.

0 коментара:

Публикуване на коментар