събота, 9 март 2013 г.

Гледай Литекс - Локомотив Пловдив, На живо, Онлайн

Не пропускайте дербито между Локомотив Пловдив и Литекс, гледайте на живо срещата от А група, която е от изключителна важност и за двата отбора.

Литекс под ръководството на "Камата" излиза срещу пловдивския Локомотив в търсене на задължитлени три точки, които ще позовлят на отбора да се закотви на трета позиция във временното класиране. 

Гледай на живо Литекс - Локомотив Пловдив на живо тук

Литекс заиграха завидн добре през новия сезон и сега преди този 17-ти кръг, "ловчанлий" влизат с завидно приповдигнато самочувствие. Преди седмица отбора направо размаза ЦСКА като гости, като не оставиха никакъв шанс на "армейците". Общо взето Литекс продължават да водят победната си серия и четири мача не допускат поражение, записвайки четири чисти победи

Съвсем очаквано Литекс са фаворити в този мач, докато гостите от Локомотив Пловдив получават от букмейкърите коефициент от над 6,10!


Коефициента до голяма степен е заради победата на Литекс над ЦСКА, но пък и Локомотив Пловдив не се издъниха спечелвайки лесно първия си мач от 2013 година в А групата над слабаците Локомотив София.

Във временното класиране Литекс водят над ЦСКА с точно три точки, спечелени именно от тях, но дали ще успеят да запазят преднината си ще разберем съвсем скоро. Очаква се капитана на отбора да остане на резервната скамейка, но пък голмайстора от ЦСКА - Армандо е начело на "ловчанлии".

Гостите от Локомотив Пловдив са далеч от Литекс, но пък точковата им разлика не е особено голяма. Възпитаниците на Стефан Генов спечелиха 29 точки за изминалите 16 кръга, а както казахме в последния 16 кръг спечелиха над Локомотив София.

В кадрова план, Мечечиев остава аут, заедно с Михайлов, но пък капитана Христо Златински е на линия, след като изтърпя своето наказание.

Този кръг А Група е особено интересно, затова не пропускайте и гледайте на живо мачовете!

0 коментара:

Публикуване на коментар