неделя, 10 март 2013 г.

Гледай ЦСКА - Черноморец, На живо, Онлайн

Гледайте футболната среща между ЦСКА и Черноморец днес от 15:30 часа онлайн, на живо! 

ЦСКА - Черноморец ще предложи зрелище, като домакините ще атакуват с всички сили противниковата врата в търсене на трите точки!

 

Гледайте онлайн, на живо ЦСКА - Черноморец днес от 15:30 часа!


ЦСКА получи истински удар в тила след като Литекс се саморазправиха с тях на техен терен. Днес "армейците" ще трябва да измият срама от поражението с една добра победа над гостуващия отбор на Черноморец.

Срещата е от осемнадесетия кръг в А групата. ЦСКА трябва спешно да печелят точки, а Черноморец също. Черноморец подобно на ЦСКА не успяха да спечелят нито точка в първия си мач от старта на първенството след нова година.

Коефициентите за победа на ЦСКА е изключително нисък, като имаме предвид каква игра ни показаха единадесеторката на Йешич. Черноморец съвсем очаквано пък са оценени като абсолютен аутсайдер и коефициента за тяхната победа на места достига до над 8,00!

За домакините своя дебют ще направи завърналия се в отбора атакуващо крило Спас Делев. Спас Делев бе един от най-успешните играчи на "червените" записал не един изключително силни мача с червената фанелка. Мишел Платини обаче няма да може да вземе участие, тъй като в двубоя срещу Литекс той получи неприятна контузия над коляното. Капитана на ЦСКА също пропуска срещата с което шансовете им за победа според мен рязко намаляват. Спас Делев е сериозен играч, но не може още от първия мач да изведе отбора си, а и липсата на Иван Бандаловски няма как да окаже своето.

Ще има надиграване, затова не пропускайте, гледайте ЦСКА - Черноморец На живо, онлайн от своя компютър, защото ще станем свидетели на обрати!

Черноморец бяха надиграни лесно от Левски в изминалия кръг, но няма да се оставят без нищо! За жалост обаче проблемите и при тях са сериозни, като цяла редица от важни играчи пропускат срещата. Сред тях са Лъчезар Балтанов, Тихомир Трифонов, Фо-Поре, Гаел и Исуф Уатара.

Гледайте на живо, онлайн ЦСКА - Черноморец, не пропускайте това дерби!

0 коментара:

Публикуване на коментар