понеделник, 31 декември 2012 г.

Уест Бромич - Фулъм

Представянето на Уест Бромич в настоящия сезон все още остава за всички една загадка. Факта, че много от специалистите коментиращи Английската Висша лига не успяха да познаят нищо свързано с отбора на Стив Кларк, говори само за професионализма на треньора в неговата първа по-рода си роля, и вместо прогнозите Албиниън да се намират в застрашената зона, то отбора мачка наред и е един от най-впечатляващите тимове през сезон 2012/2013.

Стив Кларк винаги е бил недолюбван от феновете на Уест Бромич, но явно специалиста добре се е изучил от Рой Ходжсън, и в момента кариерата му процъфтява. Стив Кларк е изключителен стратег, познава отлично отбора си и знае кога да похвали и кога да бъде наистина лош. В публичното пространство изглежда много скромен и почти винаги хвали играчите си много, като в същото време отклонява всяка похвала от себе си.

Уест Бромич след Ходжсън и неговото 4-4-2, вече е на съвсем различно ниво с наложената от Стив схема 4-5-1. Така отбора е доста солиден в защита, използвайки Юсуф Мулумбу и Клаудио Якоб. В предни позиции пък всичко е поверено на един човек, което позволява освен свобода на действие и подпомага много бековете в атаките по фланговете.

Целите пред Уест Бромич в началото на сезона бяха просто да оцелеят, а сега вече пред отбора стой предизвикателството съвсем скоро на Дъ Хоуторнс да посрещат други европейски отбори. Качествените футболисти не липсват, но основното ядро движещо тима към победите са определено Якоб, Морисън и Шейн Лонг. Морисън е просто фантастичен играч, седейки  точно зад нападателя успява да създаде толкова много положения, че без него играта на "дроздовете" би била немислима.

Фулъм победи Уест Бромич с 3-0 по-рано през този сезон - като този двубой бе едно от най-доброто изпълнение на отбора през този сезон на "Крейвън Котидж". Сега Йол отново ще очаква подобен резултат, но дали мислят така на  Дъ Хоуторнс?

Уест Бромич - Фулъм: прогноза Уест Бромич


*не пропускайте невероятния бонус за нови клиенти в Bet365 в размер на до 100 лева при първи депозит! Играйте без риск!

0 коментара:

Публикуване на коментар