петък, 28 декември 2012 г.

Фулъм - Суонзи 29-12-12 17:00

Фулъм – Суонзи

29 декември 2012


Фулъм и Суонзи ще изиграят един срещу друг своя последен мач за отминаващата 2012 година. На своя "Крейвън Котидж" с капацитет от над 25000 души домакините ще се опитат да зарадват най-накрая верните си привърженици и да отбележат края на годината с една хубава победа. Освен във Фулъм, интересно ще бъде да проследим двубоя и от България, тъй като знаем, че в отбора на домакините от известно време се изявява един от най-доказаните футболисти от новата футбона история в България - Димитър Бербатов. Димиътр Бербатов стартира своето участие изключително силно, но в последствие формата му рязко спадна, започна да пропуска доста и от близо седем кръга не се беше разписвал във вратата на съперниците си. Накрая в изминалия кръг тази суша се прекъсна и Митко отбеляза първия, но за съжаление единствено гол за Котиджърс, в среща завършила 1-1 с дошлия от първа дивизия Саутхямтън. Точно преди този мач Мартин Йол беше набелязал сериозно нашенеца, но засега упреците му ще се забавят малко. Йол се надява в този последен мач, като домакини Бербатов да се сработи с другия нападател на тима Младен Петрич и да донесат на него и собствениците на  Фулъм победа. Припомняме Ви, че към момента Фулъм сериозно изпадна в таблицата и заемат едва четиринадесета позиция с 21 точки в актива си, което е крайно недостатъчно за отбор като тях. Ясно е, че няма да играят никъде из евротурнирите, и сега пред тях стой въпроса с оставането във Висшата лига. Виждат се проблеми в средата на тима, като трябва спешно да се закупят поне още двама качествени футболисти.

Суонзи засега са над горната половина на таблицата и изпревариха доста отбори. Играят приятен за окото футбол, като са готови да изненадат и топ отборите в лигата. Наскоро възпитаниците на Майкъл Лаундруп показаха и на силния тим на Арсенал на какво са способни, като не трябва да забравяме и победата им над "мърсисайдци", както и равенствата срещу сините от Челси и лидера във Висшата лига - Манчестър Юнайтед. Михаел Лаудруп се оказа най-силното оръжие за Суонзи, показвайки завидни стратегически умения. Освен стратег Лаудруп е и много хитър предприемач, като доказателство за това е избраната от него звезда - Мичу, закупен за крайно ниската сума от 2 милиона паунда, а отбелязал до момента цели тринадесет гола с което се нарежда на едно от челните места в Английската Висша лига, сред голмайсторите.

Фулъм и Суонзи се познават много добре, но при мачовете по-между им си личи преимуществото на Суонзи, като "лебедите" печелят последните два мача - единия тук и един на стадиона на Суонзи. Днес с оглед непостоянната игра на Фулъм, проблемите на Мартин Йол в кадрови план свързани с липсващите Руис, Мамаду Диара, Младен Петрич и Дъф накланят сериозно везните в полза на гостите. Гостите от Суонзи също не са на 100% готови и имат някой липси, като в защита пропускат срещата Тейлър и Ранхел, Ернандес се оплаква от контузия, но общо взето това е, така че макар и определени за аутсайдери с коефициент от 3,60 за победата им смятам, че отбора лесно ще се справи с Фулъм и дори Бербатов да се отдаде докрай за този мач, няма просто как сам да изнесе мача, така че категоричната ми прогноза тук е победа за Суонзи!

Победа за Суонзи се предлага при 3,60 коефициент в Bet365, освен това наличен е и бонус от близо 200 лева при регистрация в букмейкъра, ако преди това нямате такава! Успех и приятни емоции с футбола, който ще ни предложат Фулъм и Суонзи!

0 коментара:

Публикуване на коментар