петък, 19 октомври 2012 г.

Преди Лацио - Милан

гледай футбол с Bet365
Лацио посреща Милан в един от най-интересните мачове от осми кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се излъчва на живо, пряко при Bet-at-home, а двата отбора се очаква да изкочат със следните единадесеторки:

Лацио - Marchetti, Konko, Biava, Dias, Lulic, Candreva, Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Mauri, Klose

Милан - Amelia, Abate, Bonera, Yepes, De Sciglio, De Jong, Montolivo, Emanuelson, Boateng, El Shaarawy, Bojan

Лацио започна отлично сезона и се намира на трето място на 4 точки зад лидерите Ювентус и Наполи, които играят в този кръг помежду си, така че орлите ще гонят задължителна победа. Формата им преди паузата за националните отбори бе отлична, като тима спечели последните си 3 мача при само един допуснат гол - 3-0 срещу Пескара, 1-0 срещу Марибор и 2-1 срещу Сиена. Добрата новина за тях е, че нямат нито един контузен футболист след мачовете на националите, като единствения отсъстващ е наказания за един мач Скули.

Милан пък играе много слабо през този сезон и взе само 7 точки след първите си 7 мача, с което заемат едва 11-то място. Моментната им форма не е никак добра и не се й подобрява, като тима спечели само 2 от последните си 7 мача. Имат и доста кадрови проблеми, като с различни контузии са Щтрасер, Дидак Вила, Мунтари, Месбах, Робиньо и Абиати, докато Амброзини е наказан.

Росонерите загубиха последната си визита на Лацио с 0-2, а сега с оглед на слабата форма и многото отсъстващи футболисти, няма да е изненада, ако отново загубят. Не изпускайте това истинско дерби и го внесете вкъщи - гледай футбол на живо Лацио - Милан и се забавлявайте!

0 коментара:

Публикуване на коментар