понеделник, 24 септември 2012 г.

Рома - Сампдория | С Bet-at-home

Футболни прогнози с Bet-at-home
Тази седмица един от топ мачовете в Италия е този между тимовете на  Рома и Сампдория. Двата отбора имат доста срещи по-между си и е доста трудно да направим точни прогнози за двубоя.
Рома не са в топ форма, докато Самдория макар и нови в Серия А стартираха прекрасно и надиграха първите си три съперника, а в друг мач направиха равенство, но все още остават непобедени. Имат и наказание от една точка, и ако не беше тя можеше и да се намират в топ класирането сред първите три отбора.
Рома имат сериозни амбиции за Шампионска лига, но Калчото нещо е на заден план, а така нещата няма да потръгнат. Ръководството на тима е ново, и явно не знаят още как точно и правилно да насочат отбора си, макар че не спират да влагат средстава в тима.
През лятния трансферен прозорец в тима на вълците пристигнаха няколко добри играча в лицето на Балзарети, Брадли, Леандро и всеки момент ще бъде закупен и Дестро, така че няма как да се оплакват от кадрови липси.
Сампдория от друга страна запазиха до голяма степен играчите си и затова са така добри и резултатите им. Личи си и от коефициентите на водещите букмейкъри за този мач, като примерно Bet-at-home определят за фаворит Рома, но и ставките за Сампдория са добри и с нормално валю. И двата отбора играят по изключително нападателен начин. Средно падат по над три гола в техните мачове, като рядко остават без да се разпишат.
Двубоя Рома - Сампдория заедно с другите мачове от Серия А са сериозен обект на прогнози, като всички футболни прогнози за днес са точно за тези мачове. В Италия винаги могат да се очакват изненади и виждаме с каква игра разочароват Милан, така че Рома да загуби няма да е никаква изненада, макар че тима от Рим ще иска да хвърли на феновете си едно истинско голово шоу!

0 коментара:

Публикуване на коментар